Betaal mogelijkheden

Betalen kan bij ons op de onderstaande manieren;

  • iDEAL
  • Paypal
  • Betalen bij aflevering / Rembours
  • ING Home’Pay
  • Bancontact (Mister Cash)
  • Giropay
  • SOFORT Banking

Al onze betalingen worden verwerkt door Sisow.

Wat is Sisow?

Sisow is een Payment Service Provider. Dit betekent dat deze de betalingen verwerken voor derde partijen zoals bedrijven die producten en services aanbieden. Wanneer u iets bij onze webshop koopt zal Sisow de betaling van u naar ons verwerken. Vandaar dat u de naam Sisow ziet staan in uw bankrekening overzicht.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. U kunt ook via iDEAL QR betalen.

PayPal
Met PayPal kun je veilig en gemakkelijk je bestelling bij ons betalen. De kosten voor gebruik van Paypal bedragen 2% van het aankoopbedrag.

Betalen bij aflevering / Rembours
Je kunt bij ons ook met pin betalen bij aflevering. Kies dan in de webshop de betaalmethode ‘Rembours’.

Creditcard
Betalen met creditcard is vanaf medio oktober 2019 bij ons mogelijk.

ING Home’Pay is een product van de Belgische tak van ING, een van de grootste banken in België. Home’Pay is dan ook een populaire betaalmethode onder onze Belgische consumenten.

Bancontact (Mister Cash)
Met Bancontact (Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders eenvoudig op een veilige en betrouwbare manier online aankopen doen door middel van hun bankpas. De deelnemende banken zijn: ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Bangque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank, VDK Spaarbank. De betaling vindt plaats in je eigen internetbankieromgeving.

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Kortingscodes: U kunt uw kortingscodes invoeren in de winkelwagen. Het bedrag of percentage wordt dan van uw product afgehaald.

Facturen: U ontvangt de factuur na de betaling en levering van uw product.